• Newsletter
  • Contact

Noela Covelo Velasco

http://noelacovelovelasco.net/

És graduada en Disseny per ESDi de la Universitat Ramon Llull i és estudiant del Màster d’Art Sonor de la Universitat de Barcelona. La seva pràctica artística es vincula a la veu, treballant majoritàriament a través de la instal·lació sonora i la performance/concert. La veu no sols com un mitjà sinó com un material en si mateix. La veu intuïtiva, transformable i oral.

Ha exposat al Loop City Festival de Barcelona o al Museu de Pontevedra, entre altres. Com a performer ha col·laborat amb el MACBA o La Capella, entre altres. Ha rebut la beca de producció de la Sala d'Art Jove (2021), la cessió de la beca Eremuak (2020) o les Ajudes a la producció BilboArte (2019), entre altres.

 

Spaces

Dilalica

Dimecres a divendres d’11 a 14h i de 16 a 18h; dissabte d’11 a 15h

Dilalica obre les seves portes al maig de 2019 com un centre d'experimentació artística dirigit per Louis-Charles Tiar i Cati Bestard. La majoria dels projectes seran inèdits i de nova producció, creats i comissariats per l'equip intern, distribuït entre Madrid, Barcelona i Nova York.

La programació combinarà recerques pròpies relacionades amb el procés artístic en si, com són la creació d'eines per a generar obres, l'apropiació i la tensió entre el format físic i el digital; amb propostes que indaguen en qüestions més transversals sobre construccions socials tals com el gènere o l'arquitectura com a sistema. També es convidarà a comissaris i agents externs a participar i proposar altres recerques expositives.

Els arquitectes Maio, la pràctica dels quals es defineix per treballar en espais físics que permeten materialitzar posicions teòriques, són els responsables del projecte de reforma de la galeria. Amb la idea de desdibuixar els límits del white cube han realitzat els mínims canvis requerits per a adequar el local a la normativa, a través de gestos molt visibles. En el futur, l'espai es transformarà en funció de les seves necessitats.

Trafalgar, 35
08010 Barcelona
View map

hola@dilalica.com
http://www.dilalica.com/

T.
Fax.

Exposition