• Newsletter
  • Contacte

Oleg Dou

http://olegdou.com/

Moscou, 1983.

El fotògraf rus Oleg Dou va exposar la seva obra per primera vegada als 23 anys a la galeria Le Simoun de París. Al 2007 va rebre el International Photography Award i el International Color Award, que li van merèixer l’atenció de la comunitat artística internacional. La frontera entre la pintura i la fotografia desapareix a la seva feina. La seva obra presenta criatures que semblen porcellana sense vida. Cada retrat que està digitalment retocat transmet un hermetisme que obliga a l’espectador a mirar més enllà de la pell suaument polida dels seus models. Amant del minimalisme nipones, Dou sap com generar atmosferes d’alta tensió visual. En les seves pròpies paraules, «m’agradaria tenir una tradició i veure com pot funcionar amb material modern, com es pot traslladar a noves idees».

Espais

Lab 36 de la Galeria Senda

Dimarts a divendres 11.00 – 20.00 h. Dissabtes 11.00 - 14.30 i 15.30 - 20.00 h.

Senda té passió per la creació, valora i recolza el talent, el risc i la singularitat d’artistes joves i establerts tant en l’àmbit nacional com internacional, defensant el valor individual de cadascun i fugint de programes tancats o línies de pensament unidireccional. Creiem en el valor de la diversitat i en la riquesa del múltiple llenguatge i intentem identificar mons singulars en els quals reflectir-nos i amb els que créixer.

Des de 1991 hem exercit una tasca de galeria, i d’ara endavant ampliem el nostre camp d’acció cap a altres serveis d’art. A més, estem estretament relacionats a altres projectes com LOOP Barcelona, la fira referent de videoarte a nivell internacional; i Talking Galleries, una iniciativa que potencia el debat i discussions sobre el desenvolupament de la indústria de l’art.

És important per nosaltres seguir col·laborant amb artistes que confien en la nostra manera de fer i participar i donar suport al seu procés creatiu per què projectes nous vegin la llum, dins o fora del nostre espai i servir igualment de suport a institucions o tercers en els seus projectes creatius.

Artistes:

AES+F, Vasco Araújo, Stephan Balkenhol, Roger Ballen, Adrian Balseca, Jordi Bernadó, Martín Chirino, James Clar, José Pedro Croft, Oleg Dou, Anthony Goicolea, Peter Halley, Yago Hortal, Karin Kneffel, Ola Kolehmainen, Glenda León, Anna Malagrida, Miralda, Aitor Ortiz, Mathieu Pernot, Jaume Plensa, Gino Rubert, Eve Sussman & Rufus Corporation, Francis Lisa Ruyter, Sandra Vásquez de la Horra, Massimo Vitali, Gao Xingjian.

 

Trafalgar, 32
08010, Barcelona

Veure el mapa

info@galeriasenda.com
www.galeriasenda.com

T. +34 934 87 67 59
Fax.

Exposició