• Newsletter
  • Contact

Òscar Clarissó

Òscar Clarissó (Tàrrega 1999). Estudiant de quart curs del grau en Belles Arts de la UB. Treball marcat per l'experimentació tècnica i la investigació dels processos de legitimació per part dels engranatges polítics establerts, i la deconstrucció de l'ideari col·lectiu fonamentat en els preceptes de la institució com a règim i la constitució simbòlica de la crisi de col·lectivitat contemporània. La seva obra s'ha inscrit a "Miranda Pilot 2021", exposició itinerant per diversos Centres cívics de la ciutat de Barcelona en el marc de comissariat emergent "Stripart" (2020). Participant en el festival de performance "A la Babala" (2019) al CCCB i darrerament la seva obra ha integrat part de les jornades de "Dissabtes tònics" (2020) en La Escocesa, Barcelona. Participant també en diferents festivals de mostra de projectes d'autoedició, com "Autovallvi" (2019) a Casa Buenos Aires, Barcelona.

Spaces

Homesession

Amb cita prèvia

Des de 2007, Homesession fomenta la creació en el camp de les arts visuals: la seva activitat de suport als artistes articula una residència oberta a artistes internacionals i un programa de producció de projectes dedicat a artistes espanyols.

Amb el seu esforç continu de suport als creadors i de difusió, *Homesession acull propostes que recorren a mitjans i pràctiques molt diversos, afavorint sempre l’experimentació interdisciplinària.

Creu dels Molers 15, bajos
08004 Barcelona
View map

info@homesession.org
www.homesession.org

T. 617586988
Fax.

Exposition