• Newsletter
  • Contact

Oscar Holloway

Oscar Holloway (Barcelona, 1989)

Artista, comissari i investigador. El seu treball se centra en la representació animal en cultures d’Internet. Es llicencia en Belles Arts a la Universitat de Barcelona havent estudiat un any a Rotterdam i estudia un Màster de comissariat a la Central Saint Martins, Londres. Els seus projectes i investigacions basats en la imatge, i el seu interès per la construcció de la història natural i la representació d’animals no humans han estat explorats prèviament en exposicions individuals com ‘Dioramas’ (Galeria Divus, Londres, 2014), ‘Por que os peixes saltam acima da superfície da água’ (Museu Geológi­co, Lisboa, 2017) i ‘Captures: the shooting of the future’ (Can Felipa, Barcelona, 2019), i amb exposicions col·lectives com ‘FUNKY Cloud, Hunt, Village’ (Sala d’Art Jove, Barcelona, 2016), ‘Creure en deu coses impossibles abans d’esmorzar’ (Museu de la Pell, Vic, 2017), ‘Segunda Categoria’ (FEA, Lisboa, 2018) o ‘The Pathfinders’ (Atelier ABCC, Lisboa, 2019). També amb les publicacions ‘Cows Twombly’ (2019), ‘Captures’ (2019), ‘The ferocity exhibition’ (2017), ‘Fishing pictures’ (2018), ‘Hunting pictures’ (2018), ‘Hoofs, claws and antlers of the Rocky Mountains by the camera’ (2019, Premi Miquel Casablanques, modalitat publicació), i amb la recerca per a la seva tesi de màster, '“A Down” Decadence of Hunting Aesthetics in Film from Fred Bear to 8 year old Will’ presentada a Central Saint Martins el 2014.

Spaces

Ana Mas Projects

Dilluns a divendres 11 – 19 h. Dissabtes amb cita prèvia.

Ana Mas Projects (AMP) és un projecte que inicia el seu trajecte a l’octubre 2015, des de l’experiència acumulada de masArt galeria (2003-2012) i +R maserre galeria (2013-2015).

Ana Mas Projects es constitueix com una plataforma de difusió artística amb dues seus, una a San Juan, P. Rico i l’altra al barri de Santa Eulalia a l’Hospitalet, en un edifici industrial dels anys 70.

AMP es manté fidel a l’esperit que ha guiat els projectes artístics anteriors de la galerista, apostant per l’enriquidor diàleg de diverses generacions d’artistes treballant en tot tipus de formats, estils i trajectòries, tant nacionals com internacionals, col·laborant amb crítics i comissaris en un desig de generar coneixements al marge dels objectius de promoció i desenvolupant una labor de representació d’un nucli estable d’artistes als quals s’acompanya en el desenvolupament del seu llenguatge artístic i en la producció de les obres que ho reflecteixen.

Artistes
Manel Armengol, Joaquim Chancho, Lucía C. Pino, Raúl Díaz Reyes, Sabine Finkenauer, Regina Giménez, Quisqueya Henríquez, Alana Iturralde, Mercedes Mangrané, Carmen Mariscal, Melvin Martínez, Xavier Miserachs, Alberto Peral, Laercio Redondo, Inken Reinert, Àngels Ribé, Soledad Sevilla.

Isaac Peral, 7
08902 L'Hospitalet de Llobregat
(Barcelona)
View map

coordinacion@anamasprojects.com
www.anamasprojects.com

T. +34 936 33 74 75
Fax.

Exposition