• Newsletter
  • Contact

Paco Chanivet

Paco Chanivet (Sevilla, 1984)

És llicenciat en Belles Arts, amb estudis en Antropologia social i cultural, així com en direcció i guió cinematogràfic. Viu i treballa a Barcelona. Algunes de les seves aportacions en l’àmbit artístic nacional han sigut per a: El lloc dels fets (Sala d’Art Jove), Audio-deriva per l’Archiu J. R Plaza (La Virreina Centre de la Imatge), F de Ficció (Can Felipa Arts Visuals), Constel·lacions familiars (Sala Muncunill EspaiDos), Ne travaillez jamais (ADN Platform, ADN Galería), Segueixi els rastres com si fos miop (Arts Santa Mònica), Al·legories de la quotidianitat (C.C. Las Cigarreras), No és el que sembla (Premi Miquel Casablancas, Fabra i Coats), SSSSSSSilex (La Capella - BCN Producció), Ante el tiempo (Iniciarte, Sala Santa Inés), Produir, Produir, Produï(t) (LOOP Festival), La Plaza Synthetika, (Matadero Madrid), Festival D’A (CCCB) i Interregno (Espai 13 de la Fundació Miró).

En l’any 2017 ha estat guardonat amb el premi d’adquisicions Artium-Getxoarte i el primer premi de la XXXIII Muestra de Arte Joven La Rioja. El 2018 va guanyar el premi a millor curtmetratge internacional en els festivales de cine de Cali, Chiloé i Andorra. Algunes de les seves obres formen part de les col·leccions de la Universitat de Barcelona, de la Fundació Banc Sabadell, Col·lecció ARTIUM i Utópicus. Des de 2016 ha estat artista resident en el centre de producció Hangar i a mitjans de 2018 en La Escocesa. És l’impulsor i cofundador de FASE, espai de creació i pensament emergent en L’Hospitalet de Llobregat.

Spaces

FASE + Dràcul·la

FASE és un lloc de treball, reunió i trobada per a artistes, investigadors i per a totes aquelles persones que treballin amb la pràctica artística i el pensament contemporani. Neix com una proposta independent i sostenible per a la praàctica artística amb l'objectiu de reunir a agents culturals que tinguin el desig de buscar altres possibilitats de creixement y desenvolupament. El projecte compta amb deu espais de producció per a artistes, sis taules d etreball i un espai polivalent de 60 m2 per al desenvolupament d'activitats pròpies i obert a col·laboracions externes.
A més, FASE també neix amb la necessitat de donar continuïtat a les sinèrgies derivades del treball d'alguns dels residents de llarga duració del centre de producció i investigació Hangar.org. Paco Chanivet, Patricia Fernández, Marco Noris y Patricio Rivera són quatre dels artistes procedents d'aquest centre que migren a FASE, afegint-se a la gestió d'aquesta iniciativa Blanca del Río, comissària i Mercedes Pimiento, artista.

Dràcul·la és la casa i el taller de la Mònica Planes i Àlex Palacín i el nom del projecte que dinamitzen com una extensió de les seves extremitats. Col·laboren o acompanyen artistes en el desenvolupament de projectes que es dilaten en el temps buscant apropar-se i conèixer de ben a prop diferents processos creatius. Durant el darrer any, han presentat l’exposició Yoyo d’Stephane Carpinelli, El número del gamer de Camille Orny i El quadre que parla d’Enric Farrés Durant. Actualment, acompanyen un projecte en procés de Pol Olivé que es presentarà en els propers mesos.

Dràcul·la: Leonardo da Vinci 21, 3er pis FASE: Avinguda del Carrilet 183 08907 Hospitalet del Llobregat
View map

Dràcul·la: alexporfavor@hotmail.com
www.fase.xyz/ https://www.graf.cat/es/author/dracul-la/

T.
Fax.

Exposition