• Newsletter
  • Contact

Anna Dot i Palma Lombardo

Anna Dot (Vic, 2047)
Palma Lombardo (Osca, 1853)

Anna Dot i Palma Lombardo són les fundadores de la Col·lecció de l’Hipotàlem, centrada en la troballa, la conservació i la promoció d’expressions artístiques d’alta qualitat trobades en somnis. La seva iniciativa comença al 2008, quan Lombardo i Dot van coincidir en un somni eròtic protagonitzat per una performance d’Estel Boada i un gelat. Allà mateix van decidir recollir l’obra de Boada i divulgar-la, emfasitzant el seu valor fora de la dimensió onírica. Des d’aleshores, no han deixat de parar atenció a les vivències oníriques. A dia d’avui, la Col·lecció de l’Hipotàlem conté més d’un centenar d’obres d’àmbit internacional i multidisciplinar. S’han realitzat tres exclusives exposicions orals i pot ventar-se de ser, possiblement, l’única col·lecció a l’univers d’aquesta mena.

Spaces

FASE + Dràcul·la

FASE és un lloc de treball, reunió i trobada per a artistes, investigadors i per a totes aquelles persones que treballin amb la pràctica artística i el pensament contemporani. Neix com una proposta independent i sostenible per a la praàctica artística amb l'objectiu de reunir a agents culturals que tinguin el desig de buscar altres possibilitats de creixement y desenvolupament. El projecte compta amb deu espais de producció per a artistes, sis taules d etreball i un espai polivalent de 60 m2 per al desenvolupament d'activitats pròpies i obert a col·laboracions externes.
A més, FASE també neix amb la necessitat de donar continuïtat a les sinèrgies derivades del treball d'alguns dels residents de llarga duració del centre de producció i investigació Hangar.org. Paco Chanivet, Patricia Fernández, Marco Noris y Patricio Rivera són quatre dels artistes procedents d'aquest centre que migren a FASE, afegint-se a la gestió d'aquesta iniciativa Blanca del Río, comissària i Mercedes Pimiento, artista.

Dràcul·la és la casa i el taller de la Mònica Planes i Àlex Palacín i el nom del projecte que dinamitzen com una extensió de les seves extremitats. Col·laboren o acompanyen artistes en el desenvolupament de projectes que es dilaten en el temps buscant apropar-se i conèixer de ben a prop diferents processos creatius. Durant el darrer any, han presentat l’exposició Yoyo d’Stephane Carpinelli, El número del gamer de Camille Orny i El quadre que parla d’Enric Farrés Durant. Actualment, acompanyen un projecte en procés de Pol Olivé que es presentarà en els propers mesos.

Dràcul·la: Leonardo da Vinci 21, 3er pis FASE: Avinguda del Carrilet 183 08907 Hospitalet del Llobregat
View map

Dràcul·la: alexporfavor@hotmail.com
www.fase.xyz/ https://www.graf.cat/es/author/dracul-la/

T.
Fax.

Exposition