• Newsletter
  • Contact

Paula Bruna

Paula Bruna (Barcelona, 1978)

La seva formació parteix de les ciències ambientals i l'ecologia, i ha treballat en recerca, gestió del medi natural i polítiques ambientals. Posteriorment es va graduar en belles arts. Les dues professions han convergit en els seus projectes artístics, en els quals estudia la interacció entre la societat i el medi ecològic que l'alberga. Actualment treballa en una narrativa sobre el Antropocè des d'un punt de vista no humà, mitjançant una combinació de ciència, ficció i art.

Paula porta a terme la seva recerca artística sobre art i ecologia política en el marc del doctorat d'Estudis Avançats en Investigació Artística de la Universitat de Barcelona. Comparteix els resultats d'aquesta investigació en congressos, publicacions (BRAC, Ecología Política), tallers sobre art i ecologia (Hangar, La Escocesa, Calafou, Centre del Carme de Cultura Contemporània, UAB...) i esdeveniments i exposicions (Notes on Landscape (...), Kunstraum Lakeside, Àustria; Després de la fi de l'món, CCCB; Aplec Saó; CAN Farrera). Va obtenir la Beca per a la creació artística Guasch-Coranty 2018-19 i la Beca d'investigació i experimentació La Escocesa '19. És artista resident a La Escocesa i anteriorment ho va ser a Hangar de curta (2017) i de llarga durada (2018-2020).

Spaces

FASE + Dràcul·la

FASE és un lloc de treball, reunió i trobada per a artistes, investigadors i per a totes aquelles persones que treballin amb la pràctica artística i el pensament contemporani. Neix com una proposta independent i sostenible per a la praàctica artística amb l'objectiu de reunir a agents culturals que tinguin el desig de buscar altres possibilitats de creixement y desenvolupament. El projecte compta amb deu espais de producció per a artistes, sis taules d etreball i un espai polivalent de 60 m2 per al desenvolupament d'activitats pròpies i obert a col·laboracions externes.
A més, FASE també neix amb la necessitat de donar continuïtat a les sinèrgies derivades del treball d'alguns dels residents de llarga duració del centre de producció i investigació Hangar.org. Paco Chanivet, Patricia Fernández, Marco Noris y Patricio Rivera són quatre dels artistes procedents d'aquest centre que migren a FASE, afegint-se a la gestió d'aquesta iniciativa Blanca del Río, comissària i Mercedes Pimiento, artista.

Dràcul·la és la casa i el taller de la Mònica Planes i Àlex Palacín i el nom del projecte que dinamitzen com una extensió de les seves extremitats. Col·laboren o acompanyen artistes en el desenvolupament de projectes que es dilaten en el temps buscant apropar-se i conèixer de ben a prop diferents processos creatius. Durant el darrer any, han presentat l’exposició Yoyo d’Stephane Carpinelli, El número del gamer de Camille Orny i El quadre que parla d’Enric Farrés Durant. Actualment, acompanyen un projecte en procés de Pol Olivé que es presentarà en els propers mesos.

Dràcul·la: Leonardo da Vinci 21, 3er pis FASE: Avinguda del Carrilet 183 08907 Hospitalet del Llobregat
View map

Dràcul·la: alexporfavor@hotmail.com
www.fase.xyz/ https://www.graf.cat/es/author/dracul-la/

T.
Fax.

Exposition