• Newsletter
  • Contacte

Polly Johnston

Polly Johnston és una jove artista britànica amb seu a Londres. Les obres d’aquesta recent graduada de Glasgow School of Art són testimoni de la seva investigació sobre els límits entre pintura i escultura. Allò que començà com un error un dia al seu estudi, obrí les portes a la nova ruta de descobriments de Johnston. Tot deixant de banda el llenç, abocar quantitats considerables de pintura viscosa i deixar que corri lliurement sobre diferents superfícies (com ara caixes de plàstic o directament sobre la paret), permet a l’artista no crear pintures o escultures, sino més aviat el que es podria considerar pintures escultòriques o escultures pictòriques.

Espais

Galeria Carles Taché

dm-ds 11-20h

La Galeria Carles Taché, fundada i dirigida des del 1986 per Carles Taché (Barcelona, 1947), està ubicada al carrer Mèxic (Montjuïc), al centre museístic de la ciutat de Barcelona. La Galeria està integrada dins de l'Associació Art Barcelona, associació que presidí Carles Taché durant vuit anys.
Internacionalment la galeria ha participat en les més importants fires d'art contemporani: FIAC (Paris), Art Cologne, Chicago Art Fair, ARCO (Madrid), Art Brussels, MACO (México), KIAF (Corea) o ShContemporary (Shanghai), entre d'altres. La galeria col·labora regularment amb altres galeries, institucions, fundacions i museus nacionals i estrangers. Tanmateix, cal destacar el llarg historial de la galeria com a editora d'art.

Des de la seva inauguració la galeria ha rebut diferents premis; el Premi ACCA de l'Associació de Crítics d'Art el 1987 i el 2000,el Premi Ciutat de Barcelona el 1990, el Premi Llibertat del Centre Internacional de Pau de Sarajevo (1995); i, més recentment, el Premi GAC a la galeria per la seva trajectòria el 2013.

c/ de Mèxic 19 (passatge interior) 08004 Barcelona
Veure el mapa

galeria@carlestache.com
www.carlestache.com

T. +34 934878836
Fax.

Exposició