• Newsletter
  • Contact

Raquel Coll Juncosa

Raquel Coll Juncosa (Barcelona, 1997) és una artista visual resident a Barcelona. Graduada en direcció de fotografia a l’ESCAC (2015 – 2020), ha col·laborat amb directors com Irene Albanell i Marc Luguera. També ha format part de la direcció de fotografia del llargmetratge de la XXII promoció d’ESCAC; Ovella, protagonitzat per Nao Albet i estrenat al D’a Festival 2021. La seva darrera peça Spatial Poems 2.020 en col·laboració amb Lara Coromina i Natàlia Llovet i publicada per Do the Print, reflecteix el seu interès per les tensions entre el món físic i el món digital.

Spaces

àngels barcelona

dilluns a divendres 10:30h-19:00h. Dissabtes 11-30-14

àngels barcelona és un projecte sorgit el 2007 des de l'experiència acumulada amb la Galeria dels Àngels (1995 - 2007). La galeria, situada al Raval a 50 metres del Museu d’Art Contemporani de Barcelona, desenvolupa treballs que partint d'un cert escepticisme, es construeixen sobre una pràctica crítica sobre el propi mitjà artístic i els discursos/llenguatges que des del món de l'art i el mediàtic codifiquen la nostra societat. Els treballs presentats tracten els nivells estructurals que qüestionen el seu propi valor com a productes, integrant-se en un mitjà productiu com és el de les arts.

Artistes
Pep Agut, Efrén Álvarez, Lúa Coderch, Peter Downsbrough, Marcelo Expósito, Harun Farocki, Esther Ferrer, Joan Fontcuberta, Ion Grigorescu, Pedro G. Romero, Daniela Ortiz, Mabel Palacín, Jaime Pitarch, Jorge Ribalta, Mireia c. Saladrigues, Michael Snow, Ania Soliman, Richard T. Walker, VACCA

Pintor Fortuny, 27
08001 Barcelona
View map

info@angelsbarcelona.com
www.angelsbarcelona.com

T. +34 93 412 54 00
Fax.

Exposition