• Newsletter
  • Contacte

Sahatsa Jauregui

www.instagram.com/sahatsajauregi/

Itaparica, 1984.

Treballa en el camp de l'art des de que es va llicenciar en Belles Arts (EHU-UPV). Ha exposat de forma individual com colectiva en diferents espais dels que destacaríem: Espacio Abisal (Bilbao), Montehermoso (Vitoria-Gasteiz), Koldo Mitxelena (Donostia-San Sebastian) y Carreras Múgica (Bilbao). Ha guanyat diferents premis: (Programa de Artistas Nóveles de Guipúzcoa (2013) y Ertibil (2017). Ha realitzat residencias artístiques a Pacific Film Archieve (Berkeley,CA), a la Fundación Bilbaoarte (Bilbao) i a consonni (Bilbao). Es va encarregar  del disseny i organització de les exposicions Black Is Beltza (Azkuna Zentroa, Arts Sta Mónica) i Tirabirak (DSS2016).

 

Espais

Halfhouse

Cita prèvia

Halfouse és una fusió de casa i espai d’intercanvi i comunicació artística.
Volem participar activament en la realitat artística de la ciutat, acollir projectes i convidar a la comunitat artística a que senti l’espai com a seu. Els objectius de Halfhouse són:

-Establir un punt de trobada entre artistes novells, artistes professionals, crítics i comissaris i iniciatives diverses.
-Contribuir a aquesta comunicació a través de l’organització d’exposicions col·lectives, xerrades i trobades diverses.
-Mantenir un espai dinàmic, flexible, obert i acollidor. Procurar un espai d’experimentació pels artistes, en el que l’error pugui tenir cabuda com a part del procés creatiu.
-Proporcionar suport discursiu, truita de patates i vi.
-Prioritzar el treball directe amb els artistes, el suport a la producció i el desenvolupament crític de la programació.

Av. de Vallvidrera, 69
Veure el mapa

info@halfhouse.org
www.halfhouse.org

T. 0034 930049768 / 0034 653600635
Fax.

Exposició