• Newsletter
  • Contact

Sergio Femar

L'obra de Sergio Femar s’inscriu en la tradición pictórica europea que afirma des de l’abstració la seva voluntat de coneixement del món.

En línia amb la gran pintura que pasa del segle anterior a l’abstracció més actual, Femar respon al repte de grans artistes, d’aquí la intensa vitalitat d’un procés artístic que desperta les connexions ocultes a l’ull que mira, ensinistrant-li a veure. Veure, com a pas previ a conèixer. Forma, color i composición revelant a l’esperit la complexitat de l’existència.

Sense referents emocionals o anecdòtics, l’obra es representa a si mateixa, des de la contundència de la materia, per a arribar a l’evidència de l’esperit. No hi ha “temes”, hi ha “universals”.

L’experiència és eterna, la práctica és actual. Femar treballa amb un ampli rang d’estratègies estètiques, de materials i suports que formen part de la seva vida quotidiana, amb l’objectiu d’aprofundir en el procés creatiu.El seu punt de partida és el momento en què viu, un capitalisme saturat de novetats consumibles, de les quals rescata els elements perdurables; a vegades buscats, a vegades trobats, per a donar-los una nova forma, potser, definitiva. No és difícil trovar en la seva producción els elements que van ser rebutjants per la cadena de consum, que descarta elements en el seu frenesí d’acumular noves produccions, igualmente d’un sol ús. D’aquí ve que les seves teles reciclades, les fustes reconstituïdes o els enderrocs descartats, es transfigurin en la seva obra en testimoniatges d’una sostenibilitat cada vegada més compromesa pel sistema.

Insistir en l’acte de pintar resulta així la inacabada performance de la matèria a la recerca del seu sentit més profund. Més humà.

Spaces

Víctor Lope Arte Contemporáneo

Dilluns de 16h a 20h. De dimarts a divendres 11h 14h i 16h a 20h. Dissabtes de 11h a 14h

Víctor Lope Arte Contemporáneo és una galeria d'art fundada a Barcelona l'any 2009. La missió de la galeria és llançar i consolidar les carreres d'artistes emergents i de mitja carrera que tinguin un enfocament de l'art contemporani únic, per a així lliurar aquest valor a nivell global i consolidar-lo en el mercat de l'art europeu i internacional.

Situada en la zona de galeries de Barcelona, Víctor Lope Arte Contemporáneo té dues sales d'exposició amb un total de 130 metres quadrats. La Galeria organitza entre 8 i 10 exposicions a l'any, algunes de la mà de curadors experts. La galeria també participa en diverses fires internacionals.

Artistes

Alejandra Atarés, Mario Dilitz, Leo Dorfner, Kepa Garraza, Patrik Grijalvo, Malgosia Jankowska, Concha Martínez Barreto, Jacinto Moros, Salustiano, Dirk Salz, Fernando Suárez, Francisco Suárez
 

Carrer Aribau, 75 08036 Barcelona
View map

info@victorlope.com
www.victorlope.com

T. +34 936 675 559
Fax.

Exposition