• Newsletter
  • Contacte

Sgàire Wood

Sgàire Wood (1993)

Sgàire Wood és una artista, performer i model irlandesa que viu a Glasgow, Escòcia. Les performances de Wood, que succeeixen principalment en clubs, utilitzen elements del drag, de la comèdia física, i del clown per examinar temes personals com el trauma i les malalties mentals.

Funcionant com un espai en el que fer un exorcisme dels propis dimonis emocionals, els seus “campy lip-syncs”, els números de ball i les seves accions en spoken word intenten convertir sentiments intensos i dolorosos en moments d’intimitat efímera entre el públic i la performer, permetent a les dues parts riure i crear situacions divertides que d’una altra forma podrien resultar molestes.

Espais

Cordova

Dissabtes 12-17h y cita prèvia a info@cordova.gallery

Cordova és un projecte de comissariat fundat el 2016 per l’artista i comissari Cory Scozzari. La seva ubicació original fou Viena, Àustria i en aquests moments està situat a Barcelona, Espanya. La seva configuració actual consisteix en un espai d’exhibició i programa de residència on artistes internacionals són convidats a residir i produir exposicions i esdeveniments. Els projectes a Cordova tendeixen a ser presentacions individuals, esdeveniments i performances on l’artista habitualment fa un nou treball in situ, d’alguna manera també específic del lloc.

C/ de Portugalete, 15 08014 Barcelona
Veure el mapa

info@cordova.gallery
www.cordova.gallery

T.
Fax.

Exposició