• Newsletter
  • Contacte

Shaun Fraser

Shaun Fraser és un jove artista i escultor amb seu a les Hignlands escoceses. Després d’obtenir una residencia a An Sùileachan a l’illa de de Lewis el 2016, el desenvolupament artístic de Fraser s’ha basat en la identitat i en les connexions amb el lloc. Les Highlands són una font constant d’inspiració per a ell. Hi ha certa sensació de fidelitat que Fraser atribueix a aquest lloc, un sentit de pertinença crua i emotiva, elemental, i el que intenta fer a través del seu art és aprofitar quelcom d’aquesta disposició. A l’incloure la torba i els sòls locals en les seves peces de vidre, Fraser proporciona als seus treballs un vincle innat amb el paisatge, una cosa que considera que és molt important: la capacitat d’evocar un sentit de lloc.
Fraser es graduà al programa Bachelor (Hons) a Glass del Edimurgh College of Arts el 2012, i completà un programa de màster al Royal College of Arts el 2017. Ha rebut premis d’escultura a la seva Escòcia natala i la seva obra ha estat exposada internacionalment.

Espais

Galeria Carles Taché

dm-ds 11-20h

La Galeria Carles Taché, fundada i dirigida des del 1986 per Carles Taché (Barcelona, 1947), està ubicada al carrer Mèxic (Montjuïc), al centre museístic de la ciutat de Barcelona. La Galeria està integrada dins de l'Associació Art Barcelona, associació que presidí Carles Taché durant vuit anys.
Internacionalment la galeria ha participat en les més importants fires d'art contemporani: FIAC (Paris), Art Cologne, Chicago Art Fair, ARCO (Madrid), Art Brussels, MACO (México), KIAF (Corea) o ShContemporary (Shanghai), entre d'altres. La galeria col·labora regularment amb altres galeries, institucions, fundacions i museus nacionals i estrangers. Tanmateix, cal destacar el llarg historial de la galeria com a editora d'art.

Des de la seva inauguració la galeria ha rebut diferents premis; el Premi ACCA de l'Associació de Crítics d'Art el 1987 i el 2000,el Premi Ciutat de Barcelona el 1990, el Premi Llibertat del Centre Internacional de Pau de Sarajevo (1995); i, més recentment, el Premi GAC a la galeria per la seva trajectòria el 2013.

c/ de Mèxic 19 (passatge interior) 08004 Barcelona
Veure el mapa

galeria@carlestache.com
www.carlestache.com

T. +34 934878836
Fax.

Exposició