• Newsletter
  • Contacte

Sixtine Jacquart

Sixtine Jacquart, Lille 1988 (França).

Titulada per l'escola d'art a l'Institut Saint Luc de Tournai i Arts Visuals en la modalitat de ceràmica a LA CAMBRE a Brussel·les. Viu i treballa entre París i Brussel·les.
Sixtine Jacquart treballa sovint en col·laboració amb altres artistes de diferents disciplines, especialment, amb poesia.
Una part important de la seva recerca artística te a veure amb la creació d’objectes quotidians des de la pràctica artista contemporània.
El seu treball fa especial atenció als objectes i al seu potencial per evocar vincles i relacions en l'era actual i normalment condueixen a instal·lacions i performances. Recentment ha estat guanyadora del Premi Jove Ceràmica del Museu KERAMIS 2018.

Espais

LA PLACE

Dilluns a dissabte 11/13h -17/20h

Més enllà dels col·leccionistes privilegiats i els mitjans, hi ha una gran quantitat de persones que col·leccionen art de forma compromesa i altruista a l’adquirir obra que va en contra del consens i la moda.

Saben que l’art reflecteix la humanitat d’avui, i ens dóna una vista prèvia per la de demà, per això hem de donar-li suport.

Per aquest fi, des de 2013 LA PLACE ha creat la seva pròpia col·lecció.
El seu compromís port variar des d’una sola compra a tot el procés productiu, l’exposició i la difusió del treball.
Per a privilegiar l’art actual, LA PLACE reforça les relacions de vida entre el públic, els artistes i els espais d’exposicions.

BAsses de Sant Pere 10-B
Veure el mapa

laplacebarcelona@gmail.com
www.laplace.es

T.
Fax.

Exposició