• Newsletter
  • Contact

Sofía Montenegro

Sofía Montenegro (Madrid, 1988) es dedica a la producció cultural i creació d'esdeveniments a Barcelona. Com a artista, treballa amb imatge, so, text i pràctiques performàtiques. Va estudiar Arts i Estudis Culturals entre Utrecht i Madrid, i un MA en Art Praxis al Dutch Art Institute.

És una de les actuals residents d'En Residència, programa d'MACBA, el CA2M i LCE, i ha col·laborat en projectes i residències a Addaya Centre d'Art Contemporani (Mallorca), Lloc a Dubtes (Cali), Tbilisi Triennial, Kunstverein Munic i el Teatre Pradillo (Madrid). Ha exposat el seu treball a La Escocesa, Bosc REAL, Ekkisens Art Space (Reykjavík), Laboral Centre d'Art (Gijón), Sala d'Art Jove (Madrid), W139 (Amsterdam), What Remains Gallery (Munic), Ron Comandaments Galerie (Amsterdam), Kunstpodium T (Tilburg), entre d'altres.

Ha estat seleccionada en dues ocasions per als Circuits d'Arts Plàstiques de la Comunitat de Madrid. Ha rebut una ajuda de Creació INJUVE, i va guanyar el Jan Zumbrink Prijs i el Piet Bakker Prijs als Països Baixos. El 2010, co-fundar el projecte MilesKm, plataforma per explorar possibles estructures alternatives dins de l'art