• Newsletter
  • Contacte

Sophie Aguilera Lester

http://www.sophieaguilera.com/

Londres, 1984.

Rep la seva formació artística a Barcelona (Belles arts, UB), on viu i treballa des del 2002. Du a terme la seva formació ceràmica a Madrid com a assistent de taller dels ceramistes María d'Andrés i Alfredo Aguilera. Al 2018 és seleccionada per participar a la European Ceramic Context com a representant d'Espanya. Al 2019 rep el Premi Nacional de Ceràmica: Artista Emergent, atorgat per l'Associació Espanyola de Ciutats de la Ceràmica. Recentment ha estat seleccionada com a artista resident en la Archie Bray Foundation d'EUA.

Espais

ÀMBIT Galeria d’Art

Horari d’estiu des del 21 de juny:
Dilluns – divendres: 10 - 14 i 16 - 20 h

ÀMBIT Galeria d’Art va ser creada el 1985 amb la intenció d'impulsar noves alternatives dins del mercat de l'art de Barcelona. Ja des dels seus inicis, Àmbit va apostar per l'art contemporani d'avantguarda, centrant la seva activitat en la difusió de joves artistes nacionals i estrangers, així com de figures ja consagrades. Des de llavors la galeria ha estat fidel a aquest doble repte i a uns criteris de rigor i coherència que ha mantingut fins ara.

Artistes:

Xano Armenter, Arranz Bravo, Cardells, Lorenzo Cambin, Ignacio Burgos, Xavier Franquesa, Ferran Cartes, Ràfols-Casamada, Carme Garolera, Arturo Guerrero, Guinovart, Krauel, Artur Heras, Riccardo Licata, Miralda, Josep M. Codina, Franco Monti, Perico Pastor, Miguel Rasero, Tomeu Ventayol, Agustí Puig, J. P. Viladecans, Benet Rossell, Miquel Vila.

Consell de Cent, 282
08007 Barcelona
Veure el mapa

ambit@ambitgaleriaart.com
www.ambitgaleriaart.com

T. +34 934 881 800
Fax.

Exposició