• Newsletter
  • Contacte

Tamara Ablameiko

Mollet del Vallès, 1995.

Tamara Sala Ablameiko té 23 anys i és una artista resident a Mollet del Vallés. Actualment es troba finalitzant els estudis de Belles Arts a la Universitat de Barcelona. 


El seu treball se centra en el collage digital, en objectes que recrea mitjançant l'escàner i en peces escultòriques per a les quals empra la taxidèrmia amb animals que troba morts.

Ha realitzat diverses exposicions durant els darrers tres anys a Madrid, Medellín, Liverpool, Santander, Murcia i La Rioja, entre d’altres. En aquests moments es troba preparant una exposició amb una peça col•lectiva per al 10è ArtsLibris a l’Arts Santa Mònica, Barcelona.

Espais

Galeria H2O

dilluns a divendres 16:00h-20:00h, i a hores convingudes

Aigua, origen de la vida i fórmula universal.

Fórmula adoptada per Joaquim Ruiz Millet i Ana Planella el 1989 per l'adaptació d'un Locus on conflueix des de fa gairebé tres dècades un flux d'energia creativa al voltant de Barcelona.

La Galeria H2O obre l'octubre de 1989 amb l'exposició de dibuixos de projectes d'arquitectura de l'aleshores jove arquitecte holandès Ben van Berkel.

El 1991 la galeria inicia la reedició de peces de disseny històric amb la recuperació del mobiliari creat per l'arquitecte F.J. Barba Corsini el 1955 pels àtics de "La Pedrera" de Gaudí. La col•lecció es va ampliar amb nous objectes associats a la seva activitat com a galeria. Entre ells, la cadira "H 2 O", la làmpada "Flamp" o el joc per a nens de totes les edats "Autoband", dissenyats per Martí Guixé.

El 1995 la galeria va iniciar un projecte editorial amb la col•lecció "Les Idiotes" per a la publicació de textos literaris.

Galeria H2O organitza exposicions d'arquitectura, disseny, fotografia i art contemporani.

Verdi, 152
08012 Barcelona
Veure el mapa

galeria@h2o.es
www.h2o.es

T. +34 93 415 18 01
Fax.

Exposició