• Newsletter
  • Contacte

Tau Lewis

http://www.taulewis.com/

Toronto, 1993.

La pràctica autodidacta de Tau Lewis té les seves arrels en la curació de traumes personals, col·lectius i històrics a través del treball. Utilitza mètodes de construcció com ara cosir a mà, tallar i muntar per construir retrats. Considera els espais d'esborrat, què poden contenir i com podem tornar a accedir a aquests espais com a centres generadors d'informació a través de la narració i la imaginació. La seva obra és corporal i orgànica, amb una estranyesa explícita. La materialitat del treball de Lewis sovint és informada pel seu entorn; construeix a partir d'objectes trobats i materials reciclats. Connecta aquests actes de reutilització, recopilació i arxiu amb una experiència de diàspora. Els seus retrats són gestos recuperadors que exploren l'agència, la memòria i la recuperació.

Les exposicions individuals recents i properes inclouen: Frieze New York, Atlanta Contemporània, Jeffrey Stark, NY, Shoot the Lobster, NY, Night Gallery, LA, The Hepworth Wakefield, Regne Unit, Art Basel Miami, Galeries Oakville, Toronto, COOPER COLE, Toronto. Entre les exposicions recents i futures del grup hi ha: MoMa PS1, Nova York, Chapter Gallery, Nova York, COOPER COLE, Toronto, Night Gallery, Los Angeles, New Museum, New York, The Hammer Museum, LA.

Espais

Cordova

Dissabtes 12-17h y cita prèvia a info@cordova.gallery

Cordova és un projecte de comissariat fundat el 2016 per l’artista i comissari Cory Scozzari. La seva ubicació original fou Viena, Àustria i en aquests moments està situat a Barcelona, Espanya. La seva configuració actual consisteix en un espai d’exhibició i programa de residència on artistes internacionals són convidats a residir i produir exposicions i esdeveniments. Els projectes a Cordova tendeixen a ser presentacions individuals, esdeveniments i performances on l’artista habitualment fa un nou treball in situ, d’alguna manera també específic del lloc.

C/ de Portugalete, 15 08014 Barcelona
Veure el mapa

info@cordova.gallery
www.cordova.gallery

T.
Fax.

Exposició