• Newsletter
  • Contact

Victor Ruiz Colomer

És graduat per UCL Slade en 2016. He rebut residències i beques de CAFA (Guangzhou, 2014), UKW (Viena, 2016) i Nerv Platforma, Eslovàquia (2020) entre altres.
A través de l'escultura i els seus processos derivats, el seu treball explora el moviment i comprèn la fricció. Durant els últims anys s'he interessat pel dinamisme entre persones per a auto-organitzar-se com a estructura. Els seus projectes prenen la forma de festes, sistemes microeconòmics, grups d'aprenentatge, exercicis de ball, sistemes d'autoproveïment energètic, escenografies, vestuaris i altres maneres contenir canvi.

Ha desenvolupat projectes amb Cordova (Barcelona, 2019), participat en el cicle "Gira tot gira" en el Espai 13 de la Fundació Joan Miró amb 'Conrea detritus' (2019 a 2020), i recentment en l'exposició ‘Lífting Belly' a CentroCentro (Madrid, 2020-2021).

Ha mostrat el seu treball i realitzat tallers i altres projectes educatius a institucions com SAC i MACBA (Barcelona) o CSC (Palerm). Ha realitzat escenografies i vestuari per 'Bereshit' (Sala Beckett, 2017), 'Here' (Sala Beckett & Volksbuehne, Barcelona-Berlin 2018) i Falsestaff (TNC, 2018).

Spaces

Dilalica

Dimecres a divendres d’11 a 14h i de 16 a 18h; dissabte d’11 a 15h

Dilalica obre les seves portes al maig de 2019 com un centre d'experimentació artística dirigit per Louis-Charles Tiar i Cati Bestard. La majoria dels projectes seran inèdits i de nova producció, creats i comissariats per l'equip intern, distribuït entre Madrid, Barcelona i Nova York.

La programació combinarà recerques pròpies relacionades amb el procés artístic en si, com són la creació d'eines per a generar obres, l'apropiació i la tensió entre el format físic i el digital; amb propostes que indaguen en qüestions més transversals sobre construccions socials tals com el gènere o l'arquitectura com a sistema. També es convidarà a comissaris i agents externs a participar i proposar altres recerques expositives.

Els arquitectes Maio, la pràctica dels quals es defineix per treballar en espais físics que permeten materialitzar posicions teòriques, són els responsables del projecte de reforma de la galeria. Amb la idea de desdibuixar els límits del white cube han realitzat els mínims canvis requerits per a adequar el local a la normativa, a través de gestos molt visibles. En el futur, l'espai es transformarà en funció de les seves necessitats.

Trafalgar, 35
08010 Barcelona
View map

hola@dilalica.com
http://www.dilalica.com/

T.
Fax.

Exposition