• Newsletter
  • Contact

Willem de Haan

www.willemdehaan.be

Similar al disseny d’escenografies d’ambients ficticis com al cinema i al teatre, Willem de Haan (Apeldoorn, Països Baixos, 1996) vol que les seves escultures influeixin directament en les situacions que les acullen. A través de les seves presentacions site-specific, generalment de caràcter lúdic i immersiu, l’artista intenta soscavar i desafiar les normes no escrites a les quals cada espai o ubicació està subjecte.

De Haan és graduat en Belles Arts per l’ArtEZ Institute of the Arts de Arnhem (2017). Les seves obres han estat exposades a Unfair (Amsterdam), Nieuwe Vide (Haarlem), LOOP (Barcelona) i Stichting NDSM (Amsterdam) entre d'altres. Va treballar com a comissari independent a De Player (Rotterdam) i MAMA (Rotterdam) i va ser artista resident a ZK/U (Berlin), i SAM (Sant Petersburg). De Haan ha estat professor convidat a HKU (Utrecht) i al Chelsea College of Arts (Londres). La seva obra ha estat àmpliament publicada en publicacions especialitzades com De Volkskrant, NRC, VICE i Süddeutsche Zeitung Magazin entre d’altres.

 

Recentment ha realitzat una residència artística al centre de producció i recerca artística Hangar a Barcelona.

 

Spaces

Ana Mas Projects

Dilluns a divendres 11 – 19 h. Dissabtes amb cita prèvia.

Ana Mas Projects (AMP) és un projecte que inicia el seu trajecte a l’octubre 2015, des de l’experiència acumulada de masArt galeria (2003-2012) i +R maserre galeria (2013-2015).

Ana Mas Projects es constitueix com una plataforma de difusió artística amb dues seus, una a San Juan, P. Rico i l’altra al barri de Santa Eulalia a l’Hospitalet, en un edifici industrial dels anys 70.

AMP es manté fidel a l’esperit que ha guiat els projectes artístics anteriors de la galerista, apostant per l’enriquidor diàleg de diverses generacions d’artistes treballant en tot tipus de formats, estils i trajectòries, tant nacionals com internacionals, col·laborant amb crítics i comissaris en un desig de generar coneixements al marge dels objectius de promoció i desenvolupant una labor de representació d’un nucli estable d’artistes als quals s’acompanya en el desenvolupament del seu llenguatge artístic i en la producció de les obres que ho reflecteixen.

Artistes
Manel Armengol, Joaquim Chancho, Lucía C. Pino, Raúl Díaz Reyes, Sabine Finkenauer, Regina Giménez, Quisqueya Henríquez, Alana Iturralde, Mercedes Mangrané, Carmen Mariscal, Melvin Martínez, Xavier Miserachs, Alberto Peral, Laercio Redondo, Inken Reinert, Àngels Ribé, Soledad Sevilla.

Isaac Peral, 7
08902 L'Hospitalet de Llobregat
(Barcelona)
View map

coordinacion@anamasprojects.com
www.anamasprojects.com

T. +34 936 33 74 75
Fax.

Exposition