• Newsletter
  • Contact
Victor Lope Arte Contemporáneo

Malgosia Jankowska

Winter Tales

La Galeria Víctor Lope Arte Contemporáneo inaugura el proper dijous 15 de març a les 19h l’exposició ‘Winter Tales’ de l’artista polonesa Malgosia Jankowska. L’artista assistirà a l’esdeveniment.
A ‘Winter Tales’, l’artista presenta una selecció de les seves obres més recents que construeix amb variacions translúcides i altament pigmentades d’aquarel·les i tintes negres, blaves i vermelles. Cada imatge està curosament matisada i ombrejada jugant amb els tons per a crear un efecte agut i subtil.
Els espectadors de les seves obres es veuen fàcilment capturats dins dels seus misteriosos contes de fades, que ens recordes als dels germans Grimm. Gairebé es pot olorar l’aire fresc del bosc i sentir la llum que es filtra a través dels arbres a la pell, que és el que ha inspirat la seva obra d’ensomni. Il·lustrant allò que és preciós dels simples plaers de la vida, les obres de Jankowska capten amb enginy la vitalitat i el seductor imaginari de la naturalesa.
Nascuda a Sochaczew, Polònia, Malgosia Jankowska (1978) va començar la seva carrera artística l’any 1998. Des d’aleshores ha exposat a diverses galeries d’arreu del món, ja sigui amb exposicions individuals o col·lectives en ciutats com Berlín, Varsòvia, Virgina (EUA), Frankfurt i Barcelona . En la seva trajectòria artística també s’hi inclou una llista de fires internacionals en les quals Malgosia Jankowska ha participat com a artista representada de la Galeria Víctor Lope, com per exemple a SCOPE New York a Estats Units l’any 2017 i a Art Bodensee a Àustria aquell mateix any.
L’exposició es podrà veure fins al dissabte 28 d’abril.

Calendar
29 MAR 2024