• Newsletter
  • Contacte

Blueproject Foundation

De dimarts a diumange de 10h a 20h

La Blueproject Foundation és una fundació d’art contemporani de Barcelona sense ànim de lucre. Un espai multidisciplinari d’art, generador
de contingut, el principal objectiu del qual és oferir una mirada respectuosa i diversa de la creació artística contemporània internacional.
La Blueproject Foundation va ser inaugurada al setembre de 2013, en una finca rehabilitada del barri del Born a Barcelona. Gràcies als seus 500
metres quadrats, distribuïts en dues plantes, l’edifici posa a disposició del públic exposicions d’art col·lectives inèdites, provinents de col·leccions privades, i ambiciosos projectes personals de grans noms de l’art contemporani.

Aquest espai dedicat a l’art a Barcelona s’erigeix com a lloc de reflexió i debat al voltant de les problemàtiques estètiques i intel·lectuals actuals que ajuden a comprendre millor i a gaudir de la cultura contemporània. La Blueproject Foundation ofereix un apropament viu i directe a grans obres en un entorn que també funciona com un laboratori experimental per a noves idees i plataforma de producció a joves artistes.

L’amplia zona d’exposició de la fundació es divideix en dos espais complementaris. Il Salotto és una sala reservada per als artistes contemporanis més reconeguts i les obres més emblemàtiques, mentre que la Sala Project es caracteritza pel seu caràcter multidisciplinari, que li permet albergar projectes de prometedors artistes i treballs de figures reconegudes.

Carrer de la Princesa, 57
08003 Barcelona
Veure el mapa

info@blueprojectfoundation.org
blueprojectfoundation.org

T. +34 93 182 43 71

Espais