• Newsletter
  • Contact

Valid Foto

Dimarts a divendres, de 10 h a 14 h i 17 h a 20 h Dissabtes, de 11 h a 14 h

Valid Foto BCN és un projecte que neix de la iniciativa de 4 persones que decideixen obrir un espai dedicat a l'exposició de fotografia i presentació d'events relacionats amb el medi.

contacte:

La galeria està dirigida per Fernando Peracho Murillo. La intenció de Fernando és unir-se a l'esforç d'uns altres, que tant en el present com en el passat, intenten fer de la fotografia un objecte d'interès per al públic no iniciat i satisfer als que ja tenen un coneixement sobre aquesta forma d'art .

localització:

Es troba al carrer Buenaventura Muñoz 6, a la cantonada de l'Avinguda Lluís Companys, en l'area coneguda localment com Arc de Triomf i part del barri de l'Eixample. La sortida de Metro més propera és Arc de Triomf (Línia 1). La galeria és a prop dels jardins del Parc de la Ciutadella, el Parlament Català, el Palau de la Justícia de Catalunya i l'animat districte del Born.

proposta:

El compromís de la galeria és promoure la fotografia com la forma d'art que és. Presentar i promoure artistes en el mateix espai de la galeria i fora d'ella amb presència a fires i esdeveniments nacionals i internacionals. Valid Foto es compromet a donar als seus clients i al públic que la visita consell i orientació experta sobre el mitjà fotogràfic.

Buenaventura Muñoz 08018 Barcelona
View map


www.validfoto.com


Venues