• Newsletter
  • Contact
NoguerasBlanchard

Rafa Castells

Avui soc ric

Avui soc ric és una exposició individual de l'artista i fotògraf Rafa Castells proposada per "Gracias por su visita" per Art Nou 2020. Una mostra que planteja una sèrie d'obres i intervencions "site-specific" que involucren l'entorn i les activitats diàries dels diversos espais que habiten a aquest lloc de L'Hospitalet de Llobregat, concretament a Isaac Peral 7.

Rafa Castells viu des de 2016 en aquest bloc, entre galeries i tallers, en un context aparentment allunyat d'allò institucional. Aquest hàbitat, és el punt de partida de la proposta d'exposició. Com a fotògraf i artista, Rafa Castells, es troba immers dins d'aquest context on conviu allò elitista i la quotidianitat d'un barri popular. Les seves troballes, exàmens i observacions; mostraran aquest doble fil.

Rafa Castells treballa i produeix lliurement fora d'aquest regne. Ens el trobem esmorzant durant el cap de setmana del Barcelona Gallery Weekend amb el seu pijama posat, convidant als visitants que havien confós el seu habitatge (en el segon pis de l'edifici Mercader) amb una instal·lació exòtica. Ell és "The Dude" ("el tiu") de l'edifici, el noi "del costat", mentre tots se'n van a casa després d'un dia dur de treball, en Rafa és aquí, vivint i ocupant-se dels seus propis assumptes.

Exposició comissariada per Gracias por su visita

Calendar
01 DEC 2021