• Newsletter
  • Contacte
Galeria H2O

Mauri Anter , Tamara Ablameiko

Bariogènesi

Mitjançant l'ús del dibuix, la pintura i el collage, Tamara Ablameiko i Mauri Anter revelen en el seu treball una simbologia que concerneix certs aspectes de la realitat creant un mapa aparentment inconnex d'imatges.

En aquesta exposició, titulada Bariogènesi, tots dos artistes presenten una col·lecció d'obres amb un llenguatge simbòlic similar, emprant abstraccions inventades que resulten molt mal·leables a l'hora de tractar temàtiques complexes, a vegades incisives.

Les obres de Mauri Anter tenen una característica forma d'expressió, en la qual aconsegueix relacionar conceptes aparentment inconnexos articulant un missatge de forma irracional però que no obstant això resulta coherent. D'aquesta manera evoca la seva visió sensitiva i intuïtiva del món en base a estrelles, cossos de l'univers, formes abstractes i figuratives trobant-se tot en un mateix espai, creant així un cosmos particular. D'altra banda, Tamara Ablameiko mostra escenes quotidianes en les quals figuren dones amb gran freqüència, encara que ni elles ni les seves conductes acaben d'entendre's obertament. Deixa entreveure a l'espectador una intenció formada per diferents elements, amb la finalitat que interactuin amb elles, complint la funció de revelar els seus trets més íntims, exigint la desvinculació de tota convenció i prejudici imposat.

Cal advertir que aquests artistes se senten atrets per una poètica visual el sentit deforme de la qual no perd el sentit estètic.

Agenda
08 DES 2019