• Newsletter
  • Contacte
NoguerasBlanchard

Alberto Gil Cásedas

PW6 AA Prueva de Leucofobia: Blanco sobre blanco

NoguerasBlanchard es complau a presentar PW6 AA Prueba de Leucofobia: Blanco sobre blanco de l'artista Alberto Gil Cásedas. Les peces que poblen l'espai expositiu ens acompanyen cap a l'exploració del llenç en blanc i del pigment blanc, tant en els seus múltiples significats conceptuals com en la seva materialitat.
El llenç en blanc, així com la pàgina en blanc, és un espai que acull les infinites possibilitats del pensament que àdhuc no han pres forma concreta. Si d'una banda la tela en blanc representa l'espai buit al que s'enfronta qualsevol artista al moment de creació, el pigment blanc, que el seu número dóna títol a l'exposició (PW6 AA), ens remet a la composició i permanència de la pintura utilitzada en el procés de producció de les peces. El blanc és un color que generalment no ens distreu, no ens interpel·la, és el color del silenci, del net, del neutre, el color que vesteixen les institucions.
No obstant això, les subtils intervencions sobre les teles i les diferents utilitzacions del pigment blanc ens demostren que aquest color no és ni tan net, ni tan neutre, ni tan indiferent com imaginàvem. El blanc està ple de grisos, de matisos, de modulacions acríliques.

Agenda
20 JUN 2019