• Newsletter
  • Contacte
Espronceda Center for Art and Culture

Sanja Milenkovic , Zhuang Xueying

La vida real

La vida real és una exposició doble basat en una experiència personal de viure Barcelona de l'artista sèrbia Sanja Milenkovic, guanyadors del Premi Internacional d'Art Laguna, Venècia i l'artista xinès Zhuang Xueying, seleccionat artista amb el programa d'Espronceda a les pràctiques contemporànies amb fins Rufa Universitat arts de Roma.

L'exposició principal es basa en l'obra de Sanja Milenkovic. El projecte estarà a la vida que tan comú, l'experiència humana, la gent, la natura pot convertir en una història narrativa, una experiència humana a través d'una visió imaginària poètica de la gent comuna i el paisatge, en el qual el llenguatge artístic principal és l'art figuratiu. A mesura que l'artista va escriure: "La meva inspiració ve de diferents escenes de constància i situacions de la vida real. M'agrada el moment en què la pintura està canviant i de sobte hi ha un desordre perfecte i una mica de conversa imaginària entre les persones. "" I Sanja explora la condició humana en les seves pintures vibrants. El seu treball se centra en el paper d'un individu en l'entorn urbà, la juxtaposició d'escenes de trànsit metropolità quotidiana, vianants, i les multituds amb elements naturals com parcs i arbustos. Saatchi curador d'art, Jessica McQueen ". El projecte serà en col·laboració amb Art Llacuna premi, Venècia i curada per Savina Tarsitano.

Per contra el jove artista xinesa Zhuang Xueying explorarà la seva percepció personal de la ciutat, l'espai, la gent, la identitat, les cultures, a través del so, vídeo, la fotografia. El seu treball serà el resultat de la seva experiència personal en relació amb la ciutat de Barcelona, ​​a la recerca de la forma de noves cultures, ciutat, colors, moviments poden influir en el seu procés artístic. Els principals resultats seran un treball multidisciplinari. El projecte estarà en cooperació amb RUFA- Roma Universitat de Belles Arts i curada per Savina Tarsitano i Magali Moulinier.

Agenda
21 OCT 2018