• Newsletter
  • Contact
Espronceda Center for Art and Culture

Netai Halup

Performing Mechanisms

A Performing Mechanisms, Netai Halup explora la performativitat de les seves escultures i com aquestes poden manifestar-se a través de formes poètiques i en particular a través de la seva teatralitat, sent aquesta el seu eix principal.

Les diverses instal·lacions i obres site-specific es disposen a l'espai creant una narrativa que es podria interpretar en actes. Igual que en una obra de teatre, un "acte" és cadascuna de les parts principals en què es divideix una obra escènica, com per exemple l'acció, el clímax i la ressolució. Prenent aquest punt com a partida, l'objectiu de l'artista és pensar l'espai a través d'intervencions site-specific que crearan un viatge entre aquests tres actes.

Netai Halup proposa un escenari en què diferents cossos són creats, on les potencialitats i peculiaritats dels materials són estudiats per esdeveniments accidentals, on els materials es provoquen, es toquen i s'activen entre ells.

Performing Mechanisms explora situacions performatives en què la trobada entre materials de diferent naturalesa irromp en l'espai com manifestacions poètiques.

A cura de Olga Sureda

Calendar
26 JAN 2021