• Newsletter
  • Contacte
Cordova

Sgàire Wood

Puppy Love

PART 1: OBERTURA

Hola a tots, aquesta és Sgàire Wood parlant. Aquesta peça es titula Puppy Love.

Igual que aquesta performance, la meva sortida de l'armari va ser desordenada, mal planificada i va fer que tots a l'habitació es sentissin molt incòmodes. Era l'estiu del 2008 i els meus canvis en la pubertat anaven a un ritme que cap home, dona o nen podria somiar amb controlar. El canvi estava en l'aire. La crisi bancària encara no havia arribat, Kosovo havia declarat formalment la seva independència de Sèrbia a les respostes mixtes de la comunitat internacional i Katy Perry li deia al món que havia fet un petó a una noia i que li havia agradat. Vaig pensar, si Katy i Kosovo poden fer-ho ... ¿per què no puc jo?

{QUINCY JONES - SOUL BOSSA NOVA}
{CONNIE FRANCIS - WHERE THE BOYS ARE}
{LANA DEL REY - RIDE (INTRO)}

* * * * * * *

PART 2: PARE

Durant la meva infantesa, el meu pare em va modelar a la seva imatge. El Verne Troyer al seu Mike Myers. Cada vegada que el meu cabell creixia més d'una polzada, me'l rapava. Sovint em posava bufandes al cap i em mirava de forma seductora al mirall durant hores i hores. Solia enganxar fil, malla i mitjons estranys als caps de les meves nines masculines i fer que actuessin totes sofisticades, romàntiques i femenines, escapades que cruelment em negaven. Quan això inevitablement es va tornar molt difícil, vaig passar a les velles barbies de la meva germana fins que vaig reunir a una colla de noies i un dia, quan vaig oblidar amagar-les després d'un petit joc de rol, vaig tornar a casa de l'escola i les vaig trobar a les escombraries. Aquesta és per a tu pare. T'estimo.

{Barbra Streisand - PAPA CAN YOU HEAR ME}
{Sinitta - SO MACHO}
{ELVIS PRESLEY - I CAN’T HELP FALLING IN LOVE}

Sé el que estàs pensant ... Té cada look un body a sota? Bé, això és perquè jo ho sàpiga i perquè tu ho descobreixis.
(Si!)

* * * * * * *

PART 3: MARE

La meva mare va plorar quan li vaig dir que m'agradaven els nens i repetia una i altra vegada que pensava que jo només era sensible. Va plorar quan em va dir que el meu pare no reaccionaria bé. Va plorar perquè sabia que hauria d'anar-me'n i no volia que ho fes. Aquesta és per a tu mare. t'estimo.

Agenda
25 MAI 2019