• Newsletter
  • Contact

Art Libris. Fira Internacional de l’Edició Contemporània

ArtsLibris. Fira Internacional de l’Edició Contemporània és un espai de trobada d’editors i un fòrum centrat en publicacions d’art, fotografia, disseny i l’heterogeni ventall de printed matter creat per artistes dels segles XX i XXI.

Té l’objectiu d’oferir als artistes i els editors un entorn on donar a conèixer les seves edicions i posar-les en contacte amb els col·leccionistes i el públic en general, per tal d’obrir espais de reflexió sobre la cultura contemporània, vetllar perquè les publicacions dels editors i els artistes siguin presents al circuit internacional, ampliar el mercat de l’edició i, en definitiva, reconnectar les arts i l’edició amb la societat.

La fira, fundada i dirigida per l’editora i galerista Rocío Santa Cruz, està des de bon principi establerta a Barcelona i se celebra a l’Arts Santa Mònica. Centre de la Creativitat el mes d’abril, coincidint amb la diada de Sant Jordi. El mes de febrer també es fa una edició d’ArtsLibris a la fira ARCOmadrid.

La vocació d’internacionalització progressiva de la fira es veu reforçada gràcies a l’increment de la presència d’expositors d’arreu i al coneixement i l’experiència d’un qualificat equip de comissaris i professionals format per Antonio Zúñiga, un dels editors més reconeguts en l’àmbit dels llibres d’artista a nivell nacional i director d’Ediciones Originales; Glòria Picazo, crítica d’art i comissària independent, especialista en llibres d’artista; Mela Dávila i Moritz Küng, comissaris especialistes en llibres d’artista; Horacio Fernández, comissari especialista en fotollibre, i Pedro Torres, comissari i gestor cultural.

Més informació en: artslibris.cat 

More news