• Newsletter
  • Contact

El Circuit d’Art Contemporani s’expandeix

El Circuit tindrà d’ara endavant 3 punts més al mapa. Dues galeries -que formen part també d'Art Barcelona- i un centre d'art, s'uneixen a aquesta xarxa de difusió de la creació contemporània. Tots tres espais aposten per les últimes tendències artístiques, i recolzen de forma decidida als creadors joves.

Situada a Vilafranca del Penedès, la Galeria Sicart és un espai obert a tot tipus de disciplines artístiques i sensible a les propostes més atrevides de les joves generacions. Durant els seus 15 anys de trajectòria, ha guanyat reconeixements com el “Premi a la Galeria per la seva projecció internacional” atorgat pel Gremi de Galeries d’Art de Catalunya.

Victor Lope Art Contemporáneo s'enfoca en la promoció i divulgació de l'obra d'artistes emergents de diferents parts del món. Paral·lelament a la seva activitat expositiva, Victor Lope es dedica a la gestió de programes artístics com l'Ars et Scientia que busca l'acostament i la interacció de l'art actual amb el gran públic.

D'altra banda, el principal objectiu de Blueproject Foundation és oferir un acostament viu i directe a les obres en un entorn que serveix, al mateix temps, de laboratori experimental per a noves idees així com de plataforma d'ajuda a joves artistes. Un centre multidisciplinari que és, a més, generador de contingut.

More news