• Newsletter
  • Contact

Una xarxa dedicada a l'art contemporani, que reuneix la programació de les principals galeries, museus, fundacions i centres d'art de Barcelona.

El Circuit apropa l'art contemporani al ciutadà, facilitant-li tota la informació que necessita sobre l'escena artística de Barcelona.

Donem visibilitat als espais que destaquen pel seu compromís amb la creació actual, i els senyalitzem amb la nostra icona: una pastilla que, en rosa o blau, indica si es tracta d'una galeria, o bé d'un museu, fundació o centre d'art.

Aquest element urbà és, a més, interactiu: des des pot conèixer tota la programació dels espais i connectar amb la plataforma Barcelona Contactless a través del smartphone, mitjançant codi QR o dispositiu contactless.

També editem mapes-guia en paper amb la informació dels centres d'art i galeries del Circuit. Es poden trobar a hotels, a les galeries i als principals centres culturals de la ciutat.

Amb aquestes eines es pot planificar la visita i elaborar rutes adaptades a les preferències. Des d'aquí, oferim algunes amb les quals començar…