• Newsletter
  • Contact

Can Felipa Arts Visuals

dimarts a dissabte, de 17:00-21:00 h.

El Centre Cívic Can Felipa està ubicat al barri de Poblenou, en un edifici que abans ocupava una antiga fabrica de teixits anomenada Catex i que el moviment associatiu i veïnal va recuperar pel barri. És un lloc de trobada i de referència per la gent del barri i des d'on es treballa amb xarxa amb equipaments, associacions, grups i entitats del mateix barri, del districte i de la ciutat.

La identitat del centre s'ha anat construint mica en mica des de la pluralitat d'entitats, associacions i grups creatius que troben en el centre i els dinamitzadors el suport per desenvolupar les seves aficions.

Per obrir la nostra relació amb el barri, el texiit social i la ciutadania sense deixar de ser fidels al nostre projecte d'art contemporani i artistes emergents, des dels programes d'arts visuals i arts escèniques, el centre impulsa un nou rpojecte perquè ens ajudi a intensificar les relacions, posant en funcionament noves metodologies de treball. El La(b) Felipa n'és el resultat, un laboratori d'interacció amb el territori, des d'on plantejar conjuntament amb creadors, entitats i la ciutadanis estratègies de coneixements i reconeixement compartit.

 

Pallars, 277
08005 Barcelona
View map

info@cccanfelipa.cat
www.cccanfelipa.cat

T. +34 932 563 840

Venues