• Newsletter
  • Contact

Tangent Projects

De dimarts a divendres 11h-15.30h, dissabtes 12h-16h o amb cita prèvia.

Tangent Projects és una iniciativa creada per treballar amb artistes nacionals i internacionals emergents i de carrera mitjana en exposicions i projectes artístics.
Amb la voluntat d’afegir multiplicitat a l’arquetip d’art actual, Tangent Projects s’esforça per mostrar obres exemplars en diversos suports i plataformes diferents - incloent llibres, exposicions, representacions i comissions en línia. La nostra intenció és convidar els artistes a explorar "tangents" o desviacions dins de la seva pràctica.

Per oferir l'oportunitat de perseguir digressions, les idees i processos que normalment podrien haver estat descartats a favor del discurs principal, podran arribar a una conclusió. Sense un biaix comercial i animat amb l’experimentació, Tangent Projects proposa la possibilitat que els artistes desenvolupin les desviacions dins del seu diàleg artístic.

Tangent Projects va ser fundada originalment per Tsering Frykman-Glen i Laura Tammen el novembre de 2015. A principis del 2019, Tangent Projects es va convertir en una associació cultural sota la direcció de Tsering.

Carrer Marti Codolar 41 - 43, 08902, L’Hospitalet del Llobregat
View map

info@tangent-projects.com
www.tangent-projects.com


Venues