• Newsletter
  • Contact

‘Repenjar-se en un raig de sol oblic’, a cura d’Alexandra Laudo [Heroínas de la Cultura]

Repenjar-se en un raig de sol oblic és un relat curatorial per capítols, una exposició narrada que s’anirà desenvolupant setmanalment a www.p4astura.net durant el transcurs d’Art Nou.

Com una sèrie televisiva de baix pressupost, el guió de la qual es va definint a mesura que es roda, o com una novel·la per fascicles que es comença a vendre als quioscos mentre l’autora l’escriu, aquesta exposició anirà conformant-se setmana a setmana, al llarg de l’estiu, quasi al mateix temps que les exposicions i activitats d’Art Nou se succeeixen. D’una manera lliure i constel·lativa, a través de textos, imatges i altres elements audiovisuals, el relat curatorial anirà relacionant diferents obres, documents i materials de les exposicions d’aquesta edició, potser posant èmfasi en detalls aparentment anecdòtics, en aspectes colaterals o en referències que s’hi relacionen d’una manera oblíqua.

El projecte s’iniciarà amb un primer text introductori que es publicarà dijous 25.06 a les 06:20h, i cada divendres a l’hora de la sortida del sol hi haurà una nova entrega que serà consultable a p4stura al llarg del dia, però que desapareixerà quan el sol es pongui.

 

More news