• Newsletter
  • Contacte

Galeria Carles Taché

Dimarts a dissabte 11 a 20 h.

La Galeria Carles Taché, fundada i dirigida des del 1986 per Carles Taché (Barcelona 1947), està ubicada al carrer Mèxic 3-19 (passatge interior), a la muntanya de Montjuïc, centre museístic de la ciutat de Barcelona. La galeria està integrada en l’Associació Art Barcelona (associació que Carles Taché va presidir durant vuit anys).

Internacionalment la galeria ha participat en les fires d’art contemporani més importants: FIAC (París), Art Cologne, Chicago Art Fair, ARCO (Madrid), Art Brussels, MACO (Mèxic), KIAF (Corea) i SH Contemporary (Shanghai), entre d’altres. La galeria col·labora regularment amb altres galeries, institucions, fundacions i museus nacionals i estrangers. Així mateix, se n’ha de destacar el llarg historial com a editora d’art.

Des de la seva inauguració, la galeria ha rebut diversos premis: el Premi ACCA de l’Associació de Crítics d’Art els anys 1987 i 2000, el premi Ciutat de Barcelona el 1990, el Premi Llibertat del Centre Internacional de Pau de Sarajevo el 1995 i, més recentment, el Premi GAC a la trajectòria de la galeria el 2013.

Artistes
Eduardo Arroyo, Joan Brossa, José Manuel Broto, Miguel Ángel Campano, Tony Cragg, Antoine d’Agata, Michael Joo, Jannis Kounellis, Santi Moix, Cornelia Parker, Javier Pérez, Sean Scully, Bosco Sodi, Liliane Tomasko, Keith Tyson i Vicenç Viaplana.

Mèxic, 3 – 19.
08004 Barcelona
Veure el mapa

galeria@carlestache.com
www.carlestache.com


Espais