• Newsletter
  • Contacte

Galeria Contrast

dilluns a divendres: 10:00 - 14:00 i 17:00 - 20:30; dissabtes 11:00 - 14:00 i 18:00 - 20:30

Galeria d’art contemporani fundada l’any 1992. La nostra línia principal és l’art figuratiu contemporani i la seva interacció amb l’art conceptual. Treballem amb suports com la Pintura, la Fotografia, l’Escultura i la Instal·lació. Col.laborem amb una plantilla d’artistes consolidats; tant en el mercat local de Barcelona, com en el nacional i l’internacional.

Com a objectius principals tenim: la presentació d’un programa coherent que ens ajudi a consolidar-nos a Barcelona i a mantenir-nos en comunicació constant amb l’escena artística i cultural de la ciutat. La interacció amb el públic, Ens mantenim sempre oberts a col·laborar i fomentar projectes que ajudin a generar “Nous Públics”. I la internacionalització; assistim a fires d’art contemporani, realitzem intercanvis amb galeries d’art d’altres països agermanades al nostre programa i realitzem activitats en format PopUp Show en diverses ciutats d’Europa i Amèrica.

Així és com Galeria Contrast busca el seu lloc en l’escena de l’art contemporani.

Artistes

Lluís Barba, Íñigo Navarro, Rafel Bestard, Xevi Vilaró, Manuel Faura, Juliane Hundertmark, Cynthia Fusillo, Robert Berlin

Consell de Cent, 281
08011 Barcelona
Veure el mapa

info@galeriacontrast.com
www.galeriacontrast.com

T. 93 454 33 93

Espais