• Newsletter
  • Contact

N2 Galeria

dilluns a divendres 11:00h-14:00h i 17:00h-20:30h (dissabtes amb cita prèvia)

N2 Galeria representa i promou el treball d'artistes nacionals i internacionals, tant emergents com consolidats, des de l'any 2005. Per contribuir a la internacionalització i el posicionament global de la seva obra, participem en fires nacionals i internacionals de reconegut prestigi i recolzem el col·leccionisme.
És per a nosaltres una gran satisfacció veure créixer als nostres artistes, assessorar-los i col·laborar amb ells al llarg de la seva trajectòria.

A més, com a element transformador del panorama cultural, N2 Galeria forma part de l'Associació de Galeries de Barcelona (Art Barcelona) i del Consorcio de Galerías españolas de Arte Contemporáneo. Al costat d'ambdues associacions participem en iniciatives que enforteixen el teixit cultural i integren l'art en tots els àmbits de la vida contemporània. Així mateix, col·laborem amb Museus, Fundacions i Festivals de primeríssim ordre a nivell mundial (la més recent col·laboració ha estat amb la biblioteca del MET de Nova York), doncs entenem que la labor d'una galeria va molt més enllà de les seves portes.

Artistes
Alberto Agulló, Nei Albertí, Juan Carlos Batista, Roc Blackblock, Jafet Blanch, Tra Bouscaren, Ramon Clapers, Crajes, Rosó Cusó, Valentina D’Amaro, Eva Davidova, Luis Feo, Liu Guangyun, Inject Love, Javier León Pérez , Javier Marín, Martin y Sicilia, Eduardo Momeñe, David Moreno, Isabel Muñoz, Alex Pallí, Victoria Rabal, Jorge Rodríguez-Gerada, Joan Saló, Amparo Sard, Juan Schlosser, Adolfo Schlosser, Mario Soria, SUSO33, Ken’Ichiro Taniguchi, Nuria Torres, Héctor Velázquez

Enric Granados, 61
08008 Barcelona
View map

info@n2galeria.com
www.n2galeria.com

T. +34 93 452 05 92

Venues