• Newsletter
  • Contact

L&B gallery

de dimarts a divendres 10.00-14.00 i 16.00-19.00

L&B és una galeria dedicada a l'art contemporani situada a l'emergent barri barceloní de Poblenou. Des de la seva inauguració a l'abril de 2015, la seva intenció és crear un diàleg coherent i sòlid, un programa d'exposicions singular i actual que aposti pel poder del consens (artista, crítica, institucions, mercat). L&B té l'objectiu de lluir tan bé com sigui possible l'obra dels artistes amb els quals col·labora, oferint-los enfrontar-se a l'espai expositiu amb llibertat i crear propostes que, d'alguna manera, suposin un repte per tots (artista, galeria i públic).

La galeria L&B contemporary art neix en 2007 de la mà de L&B art + comunicació, una empresa de serveis de gestió cultural que col·labora amb institucions públiques i privades: centres d'art, museus, fundacions, etc.

Situada en la primera planta de Rambla Catalunya 100 durant diversos anys, L&B té com a objectiu ser una plataforma de projecció del pensament contemporani, promovent la difusió i exposició de l'art i la cultura del seu temps. Entre 2007 i 2012, L&B contemporary art es desenvolupa paral·lelament com a galeria virtual, projectant-se des de la reconeguda plataforma ARTNET i col·laborant amb espais expositius diversos.

En 2013 L&B deixa Rambla Catalunya 100 per traslladar-se a un nou espai a l'emergent barri barceloní de Poblenou -Carrer Àlaba 58- on disposa d’una planta baixa de 130 m2 per desenvolupar el seu programa d'exposicions.

Artistes
Joan Ill, Meta Isæus-Berlin, Xavi Muñóz, Maria Pratts, Núria Rion, Antonio Lazo, Damià Vives, Sito Mújica, Pietro Capogrosso, Nassouh Zaghlouleh. Cristina Noguer.

Àlaba, 58.
08005 Barcelona
View map

galeria@lbcontemporaryart.com
lbcontemporaryart.com

T. 936 11 60 17

Venues