• Newsletter
  • Contact

NoguerasBlanchard

Dilluns a divendres 10:30 – 19 h. amb cita prèvia. Agost tancat.

NoguerasBlanchard va obrir el seu primer espai al Raval de Barcelona, l'any 2004, amb l'objectiu d'oferir una visió interdisciplinar de posicions i pràctiques motivades conceptualment. Ens interessa una relació a llarg termini amb l'artista; acompanyar-lo en el desenvolupament del seu llenguatge artístic i en la producció de la seva obra al llarg dels anys.

Les exposicions individuals que ofereix la galeria es complementen amb exposicions col·lectives i d'altres projectes. El 2011 vam llançar el primer "Curatorial Open Call", que se celebra anualment i és una oportunitat perquè els comissaris més joves puguin presentar les seves propostes. Altres iniciatives inclouen els "Kitchen Talks", en què es convida artistes, crítics, comissaris i d'altres agents culturals a fer xerrades informals a la galeria.

El setembre del 2012 vam obrir un segon espai a Madrid per a generar nous públics, contextos i possibilitats. Situat al costat del MNCARS, el projecte fou pioner a establir, juntament amb altres galeries, un nucli galerístic que enguany ha arribat a les quinze galeries, i que es coneix com a Madrid DF.

A Catalunya, des de L'octubre de 2015 NoguerasBlanchard es troba ubicada en un nou espai de 540m2 a L'Hospitalet de Llobregat, en un edifici industrial que acull altres galeríes i tallers d'artistes.

Artistes
Francesco Arena, Rafel G. Bianchi, Alain Biltereyst, Michiel Ceulers, Anne-lise Coste, Leandro Erlich, Rubén Grilo, Marine Hugonnier, Christopher Knowles, Michael Lin, Juan López, Fran Meana, Ester Partegàs, Perejaume, Wilfredo Prieto, Shimabuku, Ignacio Uriarte

Isaac Peral, 7
08902 L'Hospitalet de Llobregat
(Barcelona)
View map

info@noguerasblanchard.com
www.noguerasblanchard.com

T. +34 93 636 313

Venues