• Newsletter
  • Contacte

PALMADOTZE

dimarts a divendres 11:00h - 14:00h i 16:00h - 19:00h. Dissabtes matí 10:00h - 14:00h. Dissabtes tarda i diumenges matí amb cita prèvia

PALMADOTZE, fundada el 1989, divulga l’art contemporani català, nacional i internacional amb exposicions de joves creadors i artistes consolidats. Sent un especial interès per l’art conceptual pel seu contingut poètic, polític i social. Després de 23 anys a Vilafranca del Penedès, al 2013 PALMADOTZE es trasllada a una Masia del s.XV anomenada Mas Pujó envoltada de 80 hectàries de vinyes. En aquesta nova etapa la galeria ofereix, juntament amb una programació regular d'exposicions, una sèrie d'activitats culturals puntuals, entre les que figuren concerts, espectacles de dansa, performances a l'aire lliure, tastos de vins i oli i vistes comentades en el marc d'exposicions d'art contemporani que vinculin el paisatge, la tradició i l'activitat vitivinícola amb l'art contemporani.

Artistes

Pep Agut, Alfonso Borragán, Daniel G. Andújar, Martí Guixé, Hernández Pijuan, Rogelio López Cuenca José Maldonado, Miralda, Mariona Moncunill, Muntadas, Plantalech, Humberto Rivas, Joan Rabascall, Àngels Ribé, Benet Rossell, Claudia Terstappen, Nazif Topçuoğlu, Lars Wunderlich, Jaume Xifra.

Masia Mas Pujó
Santa Margarida i Els Monjos
08730 (Barcelona)
Veure el mapa

info@palmadotze.com
www.palmadotze.com

T. +34 616 90 29 64

Espais