• Newsletter
  • Contacte

Pigment Gallery

dilluns a divendres: 10:00 - 14:00 i 16:00 - 20:00; dissabte: 11:00 - 14:00

Al mes de gener del 2016 neix a Barcelona la galeria Pigment Gallery.

Aquesta va ser fundada amb la voluntat d’adaptar-se a la societat global canviant de manera interactiva, amb la principal finalitat de fer arribar l’art contemporani a qualsevol persona que tingui inquietuds i sensibilitats vers l’art.

Al setembre d’aquell mateix any canvia d’emplaçament, tot reubicant-se en el carrer Rosselló nº 193, encara dintre del tradicional eix de les principals galeries de la ciutat, on encara s’hi troba a dia d’avui.

El pigment és la matèria que dóna color a la pintura. El seu origen etimològic és la paraula llatina pigmentum que prové  del verb “pingere” (pintar) i del sufix “-mento” (resultat).

Aquest senzill terme va esdevenir idoni per donar nom a la galeria, ja que el mot evoca perfectament a la vessant més tangible del seu projecte i a la seva activitat.

Pigment Gallery  es dedica a la promoció i difusió de l’art contemporani, en una línia que va des de la figuració moderna fins a l’abstracció més pura. Amb l’objectiu de donar a conèixer nous artistes, ja siguin locals i bé estrangers. I presentar les seves obres a nivell estatal com també de manera internacional, especialment en les principals fires d’art contemporani celebrades arreu del món (Europa, EEUU i Àsia).

La galeria aposta per fer una lectura de la realitat i de les tendències actuals que s’allunyin de les modes i dels tòpics, que busqui noves veus que aportin aire fresc al món de l’art. Descobrint, compartint, invertint i generant espais de debat que vagin més enllà del simple fet expositiu.

Artistes

Enrique Asensi, Adalina Coromines, Edgar Plans, Claudia Valsells, Rosa Artero, Dominica Sanchez, Miguel Macaya, Veronique Villaret, Julio Vaquero, Lidia Masllorens, Marcelo Fuentes, Lita Cabellut, Ramon Enrich, Marcos Isamat, Hugo Alonso, David Morago.

Rosselló, 193
08036 Barcelona
Veure el mapa

info@pigmentgallery.es
www.pigmentgallery.es

T. 93 452 81 62

Espais