• Newsletter
  • Contacte

RocioSantaCruz

dimarts a divendres 10:00h a 14:00h i 16:00 a 20:00h; dissabtes 10:00h-14:00h

La Galeria RocioSantaCruz és un espai dinàmic per a la creació i el pensament contemporani en totes les seves manifestacions. Situat al centre neuràlgic de Barcelona amb més de 300 m2, l’espai acull projectes tant d’artistes consolidats com ara talents emergents.

Fidel a la seva trajectòria des del 1994 a París, com a editora de llibres d’artista, el plantejament de RocioSantaCruz és posar el focus sobre arxius inèdits amb l’objectiu de generar un diàleg entre avantguardes de la segona meitat del segle XX i les noves pràctiques contemporànies.

La galeria es concep com un espai d’experimentació, un punt de trobada per a la reflexió i un espai per a la difusió de noves pràctiques amb un interès especial en la fotografia, el cinema experimental, l’arxiu i l’edició de publicacions d’artista.

Artsites
Mar Arza, Blanca Casas Brullet, Jean Denant, Pep Duran, Ferran Garcia Sevilla, Ana Garcia-Pineda, Marcel Giró, Jesús Madriñán, Oriol Maspons, Fina Miralles, Marina Núñez, Lois Patiño, Montserrat Soto, Miguel Trillo, Mayte Vieta.

Gran Via de les Corts Catalanes, 627
08010 Barcelona
Veure el mapa

info@rociosantacruz.com
www.rociosantacruz.com

T. 93 633 83 60

Espais