• Newsletter
  • Contacte

Sala Parés

dilluns 16-20 h; dimarts a dissabte 10.30 - 14 y 16 - 20 h; diumenge d'octubre a abril 11.30 - 14 h.

La Sala Parés, fundada el 1877, és la primera galeria que es va establir a Espanya. Disposa de tres espais en un sol edifici, en el centre del Barri Gòtic de Barcelona, on exposa l’obra dels 34 artistes actuals amb els qui treballa.
Pel que fa a la pintura, compta tant amb autors que parteixen de la figuració i el realisme contemporanis, com amb altres que s’expressen en l’abstracció. També hi ha alguns artistes de la galeria que es centren en l’escultura, la fotografia i el videoart, així com altres que formulen les seves propostes des de plantejaments híbrids amb la intersecció de diverses tècniques i disciplines.

La Sala Parés participa en fires internacionals, i col·labora amb museus i fundacions. Anualment organitza, amb la col·laboració de institucions i Facultats de Belles Arts, un concurs dedicat a la jove creació, que compta amb un Jurat format per directors de museus, artistes i comissaris molt rellevants del panorama contemporani.

 

 

Artistes
Marcos Cárdenas, Toni Catany, Ángel Mateo Charris, Garikoitz Cuevas, Carlos Díaz, Adrian Espinós, Lourdes Fisa, Guillermo Fornes, Gorka García Herrera, Margarita Gil Granero, Gonzalo Goytisolo, Núria Guinovart, Rafel Joan, Ángel Marcos, Guerrero Medina, Anna Miquel, Carlos Morago, Gloria Muñoz, Marco Noris, Marcos Palazzi, Perico Pastor, Magí Puig, Alejandro Quincoces, Miguel Rasero, Eduard Resbier, Xavier Rodés, Alberto Romero Gil, Joseba Sánchez Zabaleta, Anaïs Senli, Gonzalo Sicre, Javier Vázquez, Lluis Ventós, Albert Vidal, Segimon Vilarasau

Petritxol, 5
08002 Barcelona
Veure el mapa

info@salapares.com
www.salapares.com

T. +34 93 318 70 20

Espais