• Newsletter
  • Contact

Ets públic? Lliurament del Premi Internacional a la Innovació Cultural 2014-2015

Els dies 9 i 10 de juny celebrem dues jornades d'activitats al voltant del Premi i del tema central de l'edició 2014-2015: els nous públics culturals i la seva relació amb les institucions. Tallers, xerrades, projeccions, presentacions de projectes i una festa final conformen un programa que tindrà com a punt àlgid l'anunci de la decisió del jurat i el lliurament del Premi al projecte guanyador.

Amb la participació de Conxa Rodà (Museu Nacional d'Art de Catalunya, MNAC), Marcos García (Medialab-Prado), Nina Simon (Santa Cruz Museum of Art & History, MAH), Mark Miller (Tate), Johan Moerman(Rotterdam Festivals), Juan Insua (CCCBLab), Fito Conesa, Irene Lapuente (La Mandarina de Newton) i Wooky & Videocratz, entre d'altres.

Totes les activitats són gratuïtes i de lliure accés, excepte el taller, que és gratuït amb inscripció prèvia.

TALLER «PÚBLICS EN ACCIÓ»

9 - 10 JUNY

Taller per desenvolupar mètodes de co-creació de projectes culturals: disseny basat en l'usuari, dinàmiques de generació d'idees i presa de decisions en comú, amb una orientació que consideri la diversitat de possibilitats de la participació i la necessitat de donar resposta a alguns dels conflictes que planteja la seva praxi.

DIÀLEGS AMB EL JURAT

10 JUNY

Xerrades amb els membres del jurat d'aquesta edició que, acompanyats d'altres experts, dialogaran amb els assistents sobre aspectes clau vinculats a l'activació dels públics culturals. Amb Nina Simon, Conxa Rodà, Marcos García, Fito Conesa i Mark Miller.

ACTE DE LLIURAMENT

10 JUNY

Anunci del projecte guanyador i lliurament del Premi 2014-2015. Una que inclourà la projecció d'un nou capítol de Soy cámara, la presentació dels projectes finalistes i una festa final amb Wooky & Videocratz.

 

More news