• Newsletter
  • Contacte
UPF Art Track

Antoni Tàpies

UPF Art Track

L’Espai Tàpies acull obres originals d’Antonio Saura i d’Antoni Tàpies i “La Galeria”, una exposició digital de diverses obres encarregades a reconeguts artistes contemporanis internacionals, així com un document audiovisual de Tàpies treballant a la Sala de Reflexió.

La Sala de Reflexió és una capella laica de 500 m3 que conté obres de Tàpies com ara el Díptic de la campana (1991, 3 x 5 m) o l’escultura Serp i plat (1996, de bronze i acoblament).

 

Visita guiada a l'UPF Art Track:

Inclou, a més, la visita al Dipòsit de les aigües de Josep Fontserè and Antoni Gaudí, i l'escultura d'Alfonso Alzamora "L'escala de l'enteniment".

Les visites, a càrrec d’estudiants de la UPF que han rebut formació com a guies d’art, estan pensades perquè els visitants gaudeixin al màxim dels espais i les obres. El circuit, que està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, té una durada d’1 hora 30 minuts, aproximadament.

Horaris: els dimecres, visites a les 11 h i a les 17 h. Per consultar la disponibilitat en altres horaris, contacta amb arttrack@upf.edu. Durant el mes d’agost, atès que no hi ha activitat acadèmica, no es faran visites.

Idioma: les visites seran en català. Per consultar disponibilitat en altres idiomes, contacteu amb arttrack@upf.edu

Preus:

Agenda
18 JUL 2018