• Newsletter
  • Contact

Sant Jordi al Circuit d’Art contemporani

En Art Barcelona ens vam proposar trobar el recorregut de Sant Jordi per a aquests dies, aquí estan els llocs als quals et recomanem anar:

En Arts Santa Mònica trobaràs ArtsLibris, la 7a Fira Internacional de l'Edició Contemporània, que es celebra del 20 al 24 d'abril. Els llibres d'artista, el fotollibre, la bibliofília contemporània, juntament amb altres formats afins a les edicions d'artistes, així com l'heterogeni ventall de printed matter creat per artistes dels segles XX i XXI, recuperen el protagonisme i ens remeten a l'essència de la fira. Entrades des de 4 € i nens fins a 12 anys gratis. El dia de Sant Jordi l'entrada serà gratuïta.

En Museu Ca Framis, hi haurà un dia de portes obertes, tallers infantils i contes. "I si el drac enamorés a la princesa?" El Museu Ca Framis repta als nens a pensar un conte per Sant Jordi inspirat en els autors i les obres de la col•lecció de pintura, el pròxim 23 d'abril d'11 a 13.30 h. En un recorregut guiat, els colors, formes i traços de l'art ens ajudaran a inventar la nostra pròpia llegenda. L'activitat conclourà a l'espai del taller amb una interpretació plàstica del conte a partir de tècniques de creació contemporànies.

Fabra i Coats, entre el 21 i el 27 d'abril, acollirà una sèrie de concerts de formacions consagrades com Ensemble Diagonal (França) o BCN216 (Catalunya) i de conjunts joves com els francesos Ensemble Regards o els alemanys Manufaktur für aktuelle Musik. D'altra banda, quatre solistes destacats representaran el millor de la interpretació actual a Europa, entre ells, el pianista Mario Prisuelos i la percussionista Sabrina Dt.

ProjectSD farà liquidació d'estoc de llibres. No deixin de passar pel Passatge Mercader 8 Sota 1, aquest divendres d'11 a 19 hores i el dissabte d'11 a les 15 hores.

Galeria Alejandro Sales: "Veuen a llegir art", mostrarà obres que no superen els 100 euros fins al divendres 22 d'abril.

La Galeria Joan Gaspar ofereix, també, llibres d'art, economia, novel·les i altres temàtiques per celebrar aquest dia.

En Galeria Trama podràs gaudir d'un preu espacial en les publicacions sobre la galeria.

CaixaForum Barcelona regala catàlegs de les exposicions. Aquí teniu l'enllaç de participació: http://a.cstmapp.com/p/13683

I si per alguna raó, voleu alguna cosa diferent, us donem aquesta altra opció:

El MACBA organitza el taller "La samarreta del fan estúpid". Un taller de traducció musical i estampació de samarretes. També trobaran, fanzines, portades de discos, textos, instruccions, projeccions, pòsters, icones pop. En el taller plantejaran com portar un projecte sonor (música, instal•lació, peça sonora, soroll) a una publicació visual intentant anar més enllà de la pura representació gràfica directa. Porteu les vostres samarretes usades i per no seguir amb aquesta data, pinteu un drac!

 

More news