• Newsletter
  • Contact

XI Simposi Internacional de Crítica d’Art.

Subjectes en venda: precarietat laboral i pràctiques professionals del món de l’art.

Simposi
25.11.2016 / 9-17:15h i 26.11.2016 / 11-14h
Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica

 

Activitat gratuïta amb aforament limitat
Dirigit a tots els professionals de la cultura i estudiants de màsters i postgraus

 

El XI Simposi de l'ACCA es planteja com un espai de reflexió entorn de la situació que vivim diàriament com a professionals del món de la cultura a través de dos dies de conferències, una taula rodona i un taller amb convidats internacionals.

Amb Federico Campagna, Rosza Zita Farkas, Ingrid Guardiola, Yaiza Hernández, Félix Denuit, Sonia Fernández Pan, Rosa Martínez i Carles Guerra.

A cura de Rosa Lleó i Imma Prieto.

El XI Simposi de l’ACCA es planteja com un espai des d'on abordar un conjunt de situacions que vénen a caracteritzar la situació laboral de la majoria de professionals que conformen el sector de l'art contemporani i la cultura.

Aquesta edició es concep com una reflexió entorn de la precarietat de les condicions laborals de les professions anomenades liberals -pensar si l'adjectiu ens acosta a la llibertat o al liberalisme- relacionades amb l'escriptura, el comissariat i els models híbrids relacionats amb la mediació i gestió cultural o la producció artística.

La producció de l'intel·lecte en termes de valor d'ús té virtualment límits infinits i és difícil de comptabilitzar, però és una tasca indispensable en el nostre precari context, sobretot per defensar-se de l'abús de paraules com a "capital simbòlic" i “visibilitat" a més de per entendre una realitat on les jerarquies i la diferència de gèneres encara està vigent.

 

Més informació aquí.

 

More news