• Newsletter
  • Contact

De Barcelona a Istanbul

Aquest setembre, dotze galeries d’Art Barcelona participen en ArtInternational Istanbul, una fira que, obrint ponts entre Orient i Occident, s'està consolidant com a punt de trobada a l'escena global de l'art contemporani.

Per segon any consecutiu, des de la Generalitat es recolza decididament la participació conjunta de les galeries catalanes en fires internacionals, impulsant l'expansió del sector. Mitjançant aquesta iniciativa es vol representar el millor de l'art contemporani de la ciutat de Barcelona en el context internacional.

A més de la participació de galeries consolidades i emergents, la fira comptarà amb un programa d'exposicions, esdeveniments i fòrums, per donar al visitant una experiència enriquidora d'Istanbul, al costat de les millors propostes artístiques locals d'avui dia.

ArtInternational es durà a terme al Haliç Congress Center a Beyoglu, Istanbul, els dies 5 i 6 de setembre, amb una visita prèvia el dia 4 solament per a col·leccionistes.

Les galeries barcelonines que viatgen a Istanbul són: ADN Galeria, àngels barcelona, Galeria Carles Taché Projects, Galeria Joan Gaspar, Galeria Joan Prats, Galeria Miguel Marcos, N2 Galeria, Polígrafa Obra Gráfica, Galeria Senda, Galeria Sicart, Galeria Trama y Valid Foto.

More news