• Newsletter
  • Contacto
Sala Parés

Manel Esclusa, Miquel Barceló, Antoni Tàpies, Jaume Plensa, Manel Esclusa, America Sanchez, Miquel Mont, Andreu Alfaro, Sergi Aguilar and Ingasi Aballí

Ulls del món

Sala Parés i el Fons d'art Visions de la Fundació Ulls del món inauguren la seva primera exposició solidària de fotografies de Manel Esclusa i obres d'altres prestigiosos artistes a favor del Dret Universal a la Visió.

La mostra està formada per un total de 18 obres dels següent sartistes: Miquel Barceló, Antoni Tàpies, Jaume Plensa, Manel Esclusa, America Sanchez, Miquel Mont, Andreu Alfaro, Sergi Aguilar i Ignasi Aballí.

Ulls del món va posar en marxa l’any 2008 el seu projecte Visions, un fons artístic que conté pintura, escultura, obra gràfica, fotografia i videoart  de reconeguts artistes contemporanis, els quals han donat solidàriament la seva obra com a mostra del seu compromís amb la defensa del Dret Universal a la Visió.
La solidaritat d’aquests artistes, i la teva, permet que Ulls del món pugui seguir donant visió a milers de persones. D'aquesta manera, l'import íntegre de les obres es destinarà als projectes de la Fundació a Mali, Moçambic, Bolívia i els campaments de refugiats sahrauís de Tindouf (Algèria).

Agenda
19 SEP 2019